Buffet 1

Vitello Tonnato

 

 

 

 

Gamberetti marinati: Balsamico marineret rejer

Vitello Tonnato

Bruschette: ristet brød skiver med froskellige tapenade 

Crudo, mozzarelline e melone: Parma skinke, mozzarella og melon

Humus

Salmone farcito: kold fiskeroullade af laks

Rustik salat med serrano, artiskok, oliven og piniekjerner

Chokolade tærte med chantilly creme

 

Inkl. Brød og peberfrugts mayo

Pris ud af huset 178,- Pr. pers, i huset 198,- Pr. pers.

Min. 10 pers.

 

Buffet 2

Kold Spelt anretning

 

 

 

 

Spelt anretning med tiger rejer, soltørrede tomater og capers

Tun mousse

Caprese: tomat, mozzarella og basilikum

Carpaccio di bresaola: Lufttørret okse indelåg, grønt og parmesan

Verdure al balsamico: balsamico marineret grillet grøntsager

Penne alla crudaiola: Pasta salat

Tzasiki

Æbletærte med creme fresh

 

Inkl. Brød og oliven tapenade

Pris 178,- Pr. pers ud af huset, 198,- Pr. pers i huset

Min. 10 pers.

 

Selskabes Menu Selskaber

 

 

 

 

 

SELSKABES MENU

Minimum 10 pers.

(exampler på retter)

 

FORRETTER

Skaldyre suppe 69,- / 75,-

Minestronesuppe 67,- / 73,-

Kalkun soufflè med sprod parmaskinke 69,- / 75,-

Kold anrettning af laks 69,- / 75,-

Inkl. brød og smør

 

PASTARETTER

Hjemmelavet Ravioli med Parma skinke, gorgonzola og valnødder 119,- / 129,-

Risotto med Pancetta og Svampe 109,- / 119,-

 

HOVEDRETTER

Langtidsstegt oksefilet med rødvinssauce, blåmkålssouffle, årtidens grøntsager og pommes duchesse 189,- / 199,-

Helstegt oksemørbrad svobt i parma, timian sauce, honning glasseret rodfrugter, knoldcellery purè og ovn bagt kartoffler med frisk rosmarin 199,- / 209,-

Kalkun bryst fyldt med soltørrede tomater, mandler og pecorino ost, perlebyg risotto, sauterede svampe med parma, kartoffler i skiver a`la pizzaiola 169,- /  179,-

 

DESSERT

Tiramisù 59,- / 65,-

Marengslagkage 59,- / 65,-

Chokolademousse med ananas 59,- / 65,-